banner



Jailson Belhanda - Josef de Souza'dan Jailson ve 'tokat' paylaşımı - Galeri : If playback doesn't begin shortly, .

If playback doesn't begin shortly, . For fenerbahçe, defensive midfielder jailson was banned from eight matches and fined tl 20,800 for slapping galatasaray's younes belhanda, . Jailson ve roberto soldado kırmızı kart görürken, galatasaray'da badou ndiaye kırmızı, olayları başlatan younes belhanda ise sarı kart . Futbolcular fenerbahçeli jailson'un galatasaray'lı belhanda'ya yumruk atmasının ardından birbirine girdi. Destek verdiğin jailson neden belhanda gibi dik durmadı da kaçtı?

Olaylar belhanda ve soldado'nun oyun devam ederken . Jailson, Belhanda'ya tokat attı kavga çıktı
Jailson, Belhanda'ya tokat attı kavga çıktı from kralspor.ensonhaber.com
Jailson ve roberto soldado kırmızı kart görürken, galatasaray'da badou ndiaye kırmızı, olayları başlatan younes belhanda ise sarı kart . Futbolcular fenerbahçeli jailson'un galatasaray'lı belhanda'ya yumruk atmasının ardından birbirine girdi. For fenerbahçe, defensive midfielder jailson was banned from eight matches and fined tl 20,800 for slapping galatasaray's younes belhanda, . Destek verdiğin jailson neden belhanda gibi dik durmadı da kaçtı? Belhanda, geçen sezon valbuena'yı tokatladığında arkadaşını neden koruyamadın? Ardından olaya dahil olan jailson, belhanda'ya tokat attı. Maç sonunda evine doğru gitmek için stattan ayrılan younes belhanda'nın boynunun . Jailson vs belhanda | osmanlı tokadı.

Olaylar belhanda ve soldado'nun oyun devam ederken .

Belhanda, geçen sezon valbuena'yı tokatladığında arkadaşını neden koruyamadın? Maç sonunda evine doğru gitmek için stattan ayrılan younes belhanda'nın boynunun . Fenerbahçe'nin eski futbolcularından josef de souza, derbide jailson'un belhanda'ya attığı tokatla ilgili gündem yaratacak bir paylaşımda . If playback doesn't begin shortly, . Ardından olaya dahil olan jailson, belhanda'ya tokat attı. For fenerbahçe, defensive midfielder jailson was banned from eight matches and fined tl 20,800 for slapping galatasaray's younes belhanda, . Jailson vs belhanda | osmanlı tokadı. Detailed match stats for jailson from galatasaray vs fenerbahce. Olaylar belhanda ve soldado'nun oyun devam ederken . Futbolcular fenerbahçeli jailson'un galatasaray'lı belhanda'ya yumruk atmasının ardından birbirine girdi. Destek verdiğin jailson neden belhanda gibi dik durmadı da kaçtı? Jailson ve roberto soldado kırmızı kart görürken, galatasaray'da badou ndiaye kırmızı, olayları başlatan younes belhanda ise sarı kart .

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından josef de souza, derbide jailson'un belhanda'ya attığı tokatla ilgili gündem yaratacak bir paylaşımda . If playback doesn't begin shortly, . Destek verdiğin jailson neden belhanda gibi dik durmadı da kaçtı? Jailson vs belhanda | osmanlı tokadı. Ardından olaya dahil olan jailson, belhanda'ya tokat attı.

Detailed match stats for jailson from galatasaray vs fenerbahce. Josef De Souza'dan olay Galatasaray-Fenerbahçe derbisi
Josef De Souza'dan olay Galatasaray-Fenerbahçe derbisi from img.fanatik.com.tr
Belhanda, geçen sezon valbuena'yı tokatladığında arkadaşını neden koruyamadın? Maç sonunda evine doğru gitmek için stattan ayrılan younes belhanda'nın boynunun . Destek verdiğin jailson neden belhanda gibi dik durmadı da kaçtı? For fenerbahçe, defensive midfielder jailson was banned from eight matches and fined tl 20,800 for slapping galatasaray's younes belhanda, . Fenerbahçe'nin eski futbolcularından josef de souza, derbide jailson'un belhanda'ya attığı tokatla ilgili gündem yaratacak bir paylaşımda . Jailson vs belhanda | osmanlı tokadı. Olaylar belhanda ve soldado'nun oyun devam ederken . If playback doesn't begin shortly, .

If playback doesn't begin shortly, .

Detailed match stats for jailson from galatasaray vs fenerbahce. Jailson ve roberto soldado kırmızı kart görürken, galatasaray'da badou ndiaye kırmızı, olayları başlatan younes belhanda ise sarı kart . Olaylar belhanda ve soldado'nun oyun devam ederken . Destek verdiğin jailson neden belhanda gibi dik durmadı da kaçtı? Belhanda, geçen sezon valbuena'yı tokatladığında arkadaşını neden koruyamadın? Maç sonunda evine doğru gitmek için stattan ayrılan younes belhanda'nın boynunun . For fenerbahçe, defensive midfielder jailson was banned from eight matches and fined tl 20,800 for slapping galatasaray's younes belhanda, . Fenerbahçe'nin eski futbolcularından josef de souza, derbide jailson'un belhanda'ya attığı tokatla ilgili gündem yaratacak bir paylaşımda . Ardından olaya dahil olan jailson, belhanda'ya tokat attı. Jailson vs belhanda | osmanlı tokadı. Futbolcular fenerbahçeli jailson'un galatasaray'lı belhanda'ya yumruk atmasının ardından birbirine girdi. If playback doesn't begin shortly, .

If playback doesn't begin shortly, . Olaylar belhanda ve soldado'nun oyun devam ederken . Fenerbahçe'nin eski futbolcularından josef de souza, derbide jailson'un belhanda'ya attığı tokatla ilgili gündem yaratacak bir paylaşımda . Jailson ve roberto soldado kırmızı kart görürken, galatasaray'da badou ndiaye kırmızı, olayları başlatan younes belhanda ise sarı kart . Belhanda, geçen sezon valbuena'yı tokatladığında arkadaşını neden koruyamadın?

Belhanda, geçen sezon valbuena'yı tokatladığında arkadaşını neden koruyamadın? Galatasaray gegen Fenerbahce: Schlägerei und Jagdszenen
Galatasaray gegen Fenerbahce: Schlägerei und Jagdszenen from www.spox.com
Futbolcular fenerbahçeli jailson'un galatasaray'lı belhanda'ya yumruk atmasının ardından birbirine girdi. Fenerbahçe'nin eski futbolcularından josef de souza, derbide jailson'un belhanda'ya attığı tokatla ilgili gündem yaratacak bir paylaşımda . If playback doesn't begin shortly, . Detailed match stats for jailson from galatasaray vs fenerbahce. Belhanda, geçen sezon valbuena'yı tokatladığında arkadaşını neden koruyamadın? Ardından olaya dahil olan jailson, belhanda'ya tokat attı. Olaylar belhanda ve soldado'nun oyun devam ederken . Maç sonunda evine doğru gitmek için stattan ayrılan younes belhanda'nın boynunun .

Futbolcular fenerbahçeli jailson'un galatasaray'lı belhanda'ya yumruk atmasının ardından birbirine girdi.

Olaylar belhanda ve soldado'nun oyun devam ederken . Jailson vs belhanda | osmanlı tokadı. Jailson ve roberto soldado kırmızı kart görürken, galatasaray'da badou ndiaye kırmızı, olayları başlatan younes belhanda ise sarı kart . If playback doesn't begin shortly, . Fenerbahçe'nin eski futbolcularından josef de souza, derbide jailson'un belhanda'ya attığı tokatla ilgili gündem yaratacak bir paylaşımda . Ardından olaya dahil olan jailson, belhanda'ya tokat attı. Destek verdiğin jailson neden belhanda gibi dik durmadı da kaçtı? Detailed match stats for jailson from galatasaray vs fenerbahce. For fenerbahçe, defensive midfielder jailson was banned from eight matches and fined tl 20,800 for slapping galatasaray's younes belhanda, . Futbolcular fenerbahçeli jailson'un galatasaray'lı belhanda'ya yumruk atmasının ardından birbirine girdi. Maç sonunda evine doğru gitmek için stattan ayrılan younes belhanda'nın boynunun . Belhanda, geçen sezon valbuena'yı tokatladığında arkadaşını neden koruyamadın?

Jailson Belhanda - Josef de Souza'dan Jailson ve 'tokat' paylaşımı - Galeri : If playback doesn't begin shortly, .. Futbolcular fenerbahçeli jailson'un galatasaray'lı belhanda'ya yumruk atmasının ardından birbirine girdi. If playback doesn't begin shortly, . Jailson vs belhanda | osmanlı tokadı. For fenerbahçe, defensive midfielder jailson was banned from eight matches and fined tl 20,800 for slapping galatasaray's younes belhanda, . Olaylar belhanda ve soldado'nun oyun devam ederken .

If playback doesn't begin shortly,  jailson. For fenerbahçe, defensive midfielder jailson was banned from eight matches and fined tl 20,800 for slapping galatasaray's younes belhanda, .

0 Response to "Jailson Belhanda - Josef de Souza'dan Jailson ve 'tokat' paylaşımı - Galeri : If playback doesn't begin shortly, ."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel